T-shirts med tryck

Bästa och mest populära profilkläderna?

T-shirts med tryck

När du driver en affärsverksamhet är en av de viktigaste sakerna du behöver göra att skapa en stark och konsekvent varumärkesidentitet. Och finns det något bättre sätt att göra det än med tryckta T-shirts?

T-shirts med tryck är en av de mest populära produkterna eftersom de passar för många olika branscher och evenemang. De är billiga att köpa in och ger smart exponering för ditt varumärke! 

Men innan du kan beställa dina T-shirts måste du veta vad du ska leta efter hos en tryckeri. I den här guiden går vi igenom processen för att beställa T-shirts till ditt företag och visar dig vad du ska leta efter i ett kvalitetstryck.

Vad du ska tänka på när du beställer T-shirts med tryck för ditt företag

När du beställer tryckta T-shirts för ditt företag finns det några saker du måste tänka på.

För det första ska du se till att du beställer högkvalitativa tröjor som klarar flera tvättar. Du vill inte att logotyperna och texten ska börja blekna efter bara några få slitningar.

För det andra ska du se till att välja en tryckmetod som ger dig bästa möjliga resultat. Om du är ute efter en riktigt högkvalitativ finish är screentryck det bästa alternativet. Om du däremot är ute efter ett mer subtilt tryck kan digitaltryck vara ett bättre alternativ.

Slutligen bör du fundera på vilken T-shirt-stil som bäst representerar ditt varumärke. En enkel T-shirt med rund hals är alltid ett säkert val, men om du vill sticka ut från mängden, varför inte prova något lite mer unikt?

Hur man beräknar kostnaden för att trycka T-shirts

Hur mycket kostar det att trycka T-shirts för ditt företag?

Det beror på ett antal faktorer, till exempel hur många tröjor du behöver och vilken typ av tryckning du behöver. Generellt sett gäller att ju fler tröjor du beställer, desto billigare blir kostnaden per tröja.

En annan sak att ta hänsyn till är typen av tryckning. Om du vill ha en logotyp eller en design tryckt på dina T-shirts kommer detta att vara dyrare än enkel textutskrift. Det är dock värt att notera att ett högkvalitativt tryck kommer att se bättre ut och hålla längre.

Så, hur ska du gå tillväga för att beräkna kostnaden för tryckta T-shirts för ditt företag? Det bästa sättet är att ta kontakt med ett professionellt tryckeri som kan ge dig en exakt offert.

Tips för att välja rätt tryckpartner

Det finns några saker att tänka på när du väljer en tryckeripartner för dina T-shirtbeställningar. För det första ska du se till att de har en god förståelse för ditt varumärke och vad du söker när det gäller design och kvalitet.

För det andra är det viktigt att kontrollera att de har goda erfarenheter av att producera högkvalitativa tryck som håller länge. Precis som med alla andra plagg kommer regelbunden tvätt och slitage att ta ut sin rätt på trycket, så du vill försäkra dig om att det är av högsta kvalitet.

Slutligen är det alltid värt att få offerter från några olika tryckerier för att se vem som kan erbjuda dig det bästa priset och den bästa leveranstiden.Lycka till med shoppingen!

Vad du bör tänka på när du utformar din T-shirt med tryck

Det finns några saker du måste tänka på när du utformar din T-shirt-tryckning. För det första bör du tänka på din målgrupp och vad som kommer att tilltala dem. Du måste också se till att din design är tydlig och lätt att läsa, och att all text är lätt att stava!

En annan viktig sak att tänka på är färgschemat. Tänk på att mörkare färger kanske inte syns lika bra på en T-shirt, så det är bäst att hålla sig till ljusare nyanser. Se också till att designen inte krockar med färgen på själva t-shirten.

Slutligen bör du tänka på storleken och formen på trycket. Du vill se till att designen är tillräckligt stor för att synas på avstånd, men inte så stor att den tar för mycket plats på tröjan.

Hur du får ut det mesta av ditt T-Shirt-tryck

Nu när du har valt T-shirt och skapat din design är det dags att fundera på hur du ska få ut det mesta av ditt tryck. Här är några tips:

Välj en T-shirt av hög kvalitet: Alla T-shirts är inte lika - vissa tyger är tjockare och mer hållbara än andra. När du väljer en T-shirt för tryckning, se till att välja ett kvalitetstyg som klarar upprepade slitningar och tvättar.

Tänk på din design: Se till att din text och grafik har rätt storlek och position och att det finns tillräckligt med utrymme runt omkring dem för att förhindra att de trängs eller förvrängs när tröjan trycks.

Tänk på färgen på din T-shirt: Ljusa färger kan se bra ut när de skrivs ut på en mörk T-shirt, medan mörka färger kan skapa en cool effekt när de skrivs ut på en ljus T-shirt. Experimentera tills du hittar den kombination som fungerar bäst för dig.

Instruktioner för efterbehandling av dina tryckta t-shirts

När du har fått din beställning av tryckta T-shirts är det viktigt att ta hand om dem så att de håller så länge som möjligt. Här är några tips om hur du bäst tar hand om dina T-shirts:

  • Tvätta dem med insidan utåt med kallt vatten och ett milt tvättmedel.
  • Inte bleka eller torktumla dem i tumlare. Häng dem för att torka i stället för att lägga dem i torktumlaren.
  • Om du behöver stryka dem, undvik att stryka på trycket.

Sammanfattande ord om T-shirts med tryck

Det finns många saker att tänka på när det gäller att beställa tryckta T-shirts för ditt företag. Men med rätt råd kan det vara enkelt och okomplicerat att skaffa perfekta tryckta T-shirts till ditt team, dina anställda eller dina kunder.

Här är våra bästa tips för att beställa tryckta T-shirts:

  1. Tänk på din budget - och kom ihåg att du får vad du betalar för!
  2. Bestäm dig för vilken design och vilket varumärke du vill ha på dina T-shirts.
  3. Välj rätt typ av T-shirt för dina behov
  4. Se till att du beställer tillräckligt många T-shirts för att täcka alla som behöver en!
Ska du göra nästa inköp av profilkläder?

Här kan du läsa mer om olika klädesplagg att ta med i företagets kollektion. Ta med dig dessa tips till nästa gång du ska göra ett inköp av profilkläder till verksamhetens personal.