Fleece med tryck

Håll dig varm och gör reklam samtidigt

Fleecetröja

När det gäller reklamkläder är fleece inte ett av de vanligaste plaggen att förse med företagstryck med det är ett väldigt bra val bland alternativen. Fleecejackor och fleecetröjor med tryck av logotyp är bekväma, praktiska och hållbara. De kan bäras i alla slags väder (kanske inte mitt på högsommaren), och de är perfekta för både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Viktigast av allt är att fleece är extremt mångsidigt användbart. Den kan tryckas med en mängd olika mönster och logotyper, vilket gör den till det perfekta valet för att marknadsföra alla typer av företag. Fleece kan också anpassas så att den matchar vilken färg eller stil som helst.

Om du letar efter ett reklamartiklar som får ett stort genomslag är fleece det rätta valet.

Fleece är ett slitstarkt och bekvämt tyg

När det gäller reklamkläder är fleece ett populärt val.

Fleece är ett starkt och bekvämt tyg som är perfekt för märkeskläder. Det kan tryckas eller broderas med ditt företags logotyp eller slogan och kommer garanterat att väcka uppmärksamhet.

Fleece är också ett praktiskt tyg, vilket gör det idealiskt för användning i reklamkläder. Det håller dig varm i kallt väder och skyddar dig från vinden.

Fleece är ett mångsidigt tyg som kan användas för en mängd olika klädesplagg

Fleece är ett mångsidigt tyg som kan användas för en mängd olika klädesplagg.

Det finns två huvudtyper av fleece: termisk och icke-termisk. Termisk fleece är tjock och isolerande, vilket gör den perfekt för vinterjackor och mössor. Icke-termisk fleece är tunnare och mer andningsbar, vilket gör den perfekt för sommarjackor och västar.

Fleece kan också tryckas med en logotyp eller ett meddelande, vilket gör det till ett utmärkt sätt att marknadsföra ett företag. Det finns en mängd olika tryckmetoder tillgängliga, bland annat screentryck, digitaltryck och broderi.

Fleece är ett prisvärt tyg

Fleece är ett kostnadseffektivt tyg för reklamkläder.

När du letar efter ett tyg att använda för reklamkläder bör fleece stå högst upp på listan. Det är inte bara prisvärt, det ser också bra ut och kan tryckas med ditt företags logotyp eller slogan.

Fleece är ett mångsidigt tyg och kan användas till en mängd olika produkter, från jackor och tröjor till mössor och väskor. Det finns också i en mängd olika färger, så du kan hitta den perfekta nyansen som matchar ditt företags varumärke.

Så om du letar efter ett prisvärt och snyggt tyg för dina reklamkläder är fleece det perfekta valet.

Fleece är ett tyg som är lätt att sköta.

Fleece är en typ av tyg som är lätt att ta hand om. Allt du behöver göra är att tvätta det i maskin på kallt läge och sedan torktumla det på låg temperatur. Det är också skrynkeltåligt, så du behöver inte oroa dig för att det ska se skrynkligt ut efter att det har tvättats.

Fleece är ett utmärkt val för reklamkläder eftersom det är både bekvämt och slitstarkt. Dina anställda kommer att älska att bära den, och den kommer att hålla i flera år utan att visa några tecken på slitage.

Fleece är ett tyg som finns i många olika färger.

När det gäller reklamkläder är fleece ett bra val. Det är mjukt, bekvämt och finns i många olika färger. Eftersom den är tillverkad av polyester är den hållbar och går att tvätta i maskin.

Fleece är ett populärt val för både män och kvinnor, och den kan screentryckas eller broderas med ditt företags logotyp eller slogan. Så om du letar efter ett praktiskt och prisvärt sätt att marknadsföra ditt företag är fleece ett bra alternativ.

Fleece är ett tyg som lätt kan tryckas på.

Fleece är ett tyg som är lätt att trycka på. Detta gör det perfekt för reklamkläder, som fleecejackor och fleecetröjor med tryck av logotyp. Att få ditt företags logotyp eller slogan tryckt på dessa artiklar är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag.

Avslutande ord om Fleece

När du letar efter reklamkläder som gör ett uttalande, kan du inte leta längre än till fleece. Fleecejackor och tröjor är alltid populära bland kunderna, och med en bra logotyp eller design kan de verkligen bidra till att marknadsföra ditt företag.

Som en extra bonus är fleece ett mycket praktiskt tyg som garanterat håller dina anställda eller kunder varma i kallare väder. Så om du letar efter något som gör det bekvämt för folk och samtidigt hjälper till att marknadsföra ditt företag, är fleece det rätta valet.

Ska du göra nästa inköp av profilkläder?

Här kan du läsa mer om olika klädesplagg att ta med i företagets kollektion. Ta med dig dessa tips till nästa gång du ska göra ett inköp av profilkläder till verksamhetens personal.